Hoppa till innehåll

Aktiviteter i och runt Borlänge

Hitta inspiration här för att göra din vistelse extra minnesvärd.

Vinteraktiviteter

Skidåkning i Romme alpin!

Ligger bara 15 minuters bilresa från hotellet.
Romme Alpin är perfekt för familjer med massor av nybörjarbackar.

Läs mer

Skridskoåkning på sjön Runn

Upplev hur det känns att åka skridskor på en frusen sjö. Väl underhållna spår. Här knarrar det i isen under en promenad. Sjön ligger mellan Falun och Borlänge.

Läs mer

Prison ISland

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 8 – 99 år där det, likt tv-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt.

Läs mer

Gyllbergen naturreservat

Gyllbergen är Borlänges största naturreservat, med riktig fjällkänsla uppe på höjderna. Här finns skidspår som passar hela familjen. Ta med matsäck ut till en av de många vindskydden.

Läs mer

våraktivitet

Dalsjö Golf Club

Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap.

Läs mer

Aqua Nova i Maserhallen

En modern och familjevänlig bad & friskvårdsanläggning. Här finns tre fantastiska rutschkanor, en vildfors, en vågbassäng, en uppvärmd pool med bubblor och en utmanande klättervägg.

Läs mer

Yoump – Borlänge

En sport och nöjesarena för hela familjen. Yoump är en premium trampolinpark. Det finns något för hela familjen och man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs.

Läs mer

Gyllbergen naturreservat

Ingenting slår doften av färskt spirande skogsliv tillbaka. Ta en lång promenad i naturreservatet, ta ett dopp i sjön och njut av en nybyggd bastu.

Läs mer

Har du hittat något du gillar? Eller letar du efter något helt annat?

Kolla med vår fantastiska receptionspersonal, vi kan hjälpa dig att boka och organisera det.