Hoppa till innehåll

Vi söker kock/kreativ matlagare

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Meriterande

  • Kock, à la carte –  erfarenhet efterfrågas
  • Datorvana
  • Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att planera köksekonomi

På Quality Hotel Galaxen arbetar vi för att skapa en gästupplevelse utöver det vanliga under hela vistelsen. Du kommer att jobba i vår restaurang som förbereder och serverar allt ifrån vår hotellfrukost till konferensfika, dagens lunch, a la carte i vår restaurang Flying och stora konferensmiddagar med 400 gäster.

Vi söker nu en kreativ matlagare som vill vara en viktig del av vårt köksteam.

Vi vill ha dig som brinner för ditt yrke och tycker om att laga mat med kvalitetstänk. Du ska tillsammans med kollegorna i köket sätta ihop konferensmenyer och a la carte menyer, sköta beställningar och vara en del i den dagliga driften. Anställningen som kock omfattas av följande ansvar: Att varor inhandlas till rätt pris och kvalitet samt att prissättningen mot kunden är korrekt så att överenskommen råvarukostnad kan hållas. Att menyer och rätter ändras efter säsong samt att regler från miljö & hälsa efterföljs noggrant.

Kvalificerad yrkesutbildning inom kök eller likvärdig arbetslivserfarenhet är ett krav men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant? Ansök innan 8/7. Tjänsten är ett vikariat från och med augusti i 8 månader med chans till förlängning. Individuell lönesättning.

Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger.

Skicka din ansökan till carola.parling@choice.se