Hoppa till innehåll

Hela Huset Gungar med ELVO & BENY

  HELA HUSET GUNGAR GUNGAR VIDARE!

  PÅ SCEN – ELVO & BENY

  Elov och Beny är en dynamisk duo som snabbt fångade allmänhetens uppmärksamhet med sin unika musikstil och karisma. Deras samarbete har skapat enastående låtar och framträdanden som har gjort avtryck i musikvärlden.

  Med en mix av olika influenser och genrer skapar Elov och Beny en spännande ljudbild som inte liknar något annat. Deras låtar är fyllda med energi och kreativitet som fångar lyssnarnas uppmärksamhet från första tonen.

  Deras sceniska närvaro är enastående och skapar en elektrisk atmosfär där varje framträdande blir ett minnesvärt ögonblick för publiken. Elov och Beny har en förmåga att förena människor genom sin musik och sprider glädje och energi var de än går.

  Deras framgång har inte bara begränsats till musikscenen utan har också inspirerat fans att omfamna deras budskap om samhörighet och positivitet.

  Med deras talang, passion och en spännande musikalisk resa på horisonten, är Elov och Beny en duo som fortsätter att växa och erövra hjärtan runtom i världen. De är definitivt namn att hålla ögonen och öronen på inom musikindustrin!

  Coverband – MÅNSSON ALLSTARS!

  Ett uppskattat coverband som spelar med artister som Tomas Ledin, Måns Zelmerlöv, Charlotte Perrelli, Lena Philipsson, E-Type, Marcus Fagervall, Nordman, Lill-Babs, Linda Lampenius, Mats Ronander, Andreas Johnsson, Linda Bengtzing, m.fl. Bandets styrka är en repertoar som innehåller det mesta av det bästa samt att deras show står för högt tempo och mycket spelglädje.

  2 Dj´s
  2 Dansgolv
  Karoakebar
  Restaurang Flying

  Börja gärna kvällen med en vällagad middag i vår pub Flying.

  DATUM / TID

  Lördag, 30 mars 2024
  kl. 21.00

  PRIS

  Vi säljer 2 typer av biljetter.

  All Night – 295 Kr

  Early Bird – 225 Kr

  Early bird är giltig fram till kl. 22.30.

  KÖP BILJETT HOS TICKSTER!

  Man kan betala in sig i mån av plats.

  Åldergräns 20 år.