Hoppa till innehåll

Hela Huset Gungar med BJÖRN ROSENSTRÖM

  HELA HUSET GUNGAR

  PÅ SCEN – BJÖRN ROSENSTRÖM!

  Björn Rosenström är en artist som bryter normer och skapar musik som är lika unik som han själv. Hans låtar är en mix av humor, skärpa och äkthet som gör honom till en av de mest karaktäristiska artisterna inom svensk musik.

  Med sin unika stil och provokativa texter har Björn Rosenström skapat en trogen följarskara. Hans förmåga att blanda olika genrer, inklusive rock och pop, med en stor dos humor och satir har gjort honom till en uppskattad artist som sticker ut från mängden.

  Björn Rosenström är känd för att utmana normer och leverera låtar som både underhåller och får lyssnaren att tänka till. Hans scenshow är energisk och sprakande, och hans närvaro på scenen är magnetisk.

  Han har lyckats skapa låtar som blir såväl publikfavoriter som diskussionsämnen, och hans musikaliska resa har cementerat honom som en ikon inom den svenska musikscenen. Med sin unika kombination av musikalitet och humor fortsätter Björn Rosenström att vara en av de mest minnesvärda och respekterade artisterna i landet.

  Coverband – VI3!

  Vi3 är ett Västeråsband och uppträder runt om i europa. Bandet spelar en mycket bred och medryckande repertoar från 1980-talet till dagens hits, pop o rock. Om du besöker en svensk turistort så kan du med stor sannolikhet se Vi3 på en afterski eller afterbeach.

  Vi3 levererar en uppskattad liveshow och erbjuder allt passande från den lilla scenen till den stora pulserande nattklubbs- eller festivalscenen.

  2 Dj´s
  2 Dansgolv
  Karoakebar
  Restaurang Flying

  Börja gärna kvällen med en vällagad middag i vår pub Flying.

  DATUM / TID

  Lördag, 27 april 2024
  kl. 21.00

  PRIS

  Vi säljer 2 typer av biljetter.

  All Night – 295 Kr

  Early Bird – 225 Kr

  Early bird är giltig fram till kl. 22.30.

  KÖP BILJETT HOS TICKSTER!

  Man kan betala in sig i mån av plats.

  Åldergräns 20 år.