Hoppa till innehåll

Beers, Tacos & Standup #2

  Galaxen nöje presenterar – BEERS, TACOS & STANDUP rond!

  Premiären var totat utsåld, så väntar inte med att köpa biljett till detta skrattkalas med eliten av standup.

  Josefin Sonck

  Josefin Sonck är en finlandssvensk komiker och skådespelare som är bosatt i Stockholm. Hon är sedan många år tillbaka flitigt bokad på landets största humorklubbar och hon har ett alldeles unikt tilltal.

  Josefin är vass och bitsk i sina iakttagelser, ingen går säker allra minst hon själv. Men värme och lekfullhet blandar hon fantasifulla resonemang och träffsäkra karaktärer.

  År 2017 vann hon priset som ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan och under flera säsonger kunde vi se henne i ”Släng dig i Brunnen” i SVT.

  Özz Nujen

  Özz Nûjen behöver ingen närmare presentation. Du känner igen honom från otaliga tv- och radio-framträdanden.

  ”Det är först nu jag överhuvudtaget ens kan prata om World Trade Center-attacken den elfte september, för att en släkting till mig dog där. Ja, det var han som flög planet.”

  Christoffer Nyqvist

  Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.

  Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken.

  2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.

  MC för kvällen

  Stefan Söderblom

  Stefan är komikern som bjuder på snäll, alldaglig, smart, igenkännande och rolig humor. Sedan starten 2008 har han gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar. Han har sin bas i Gävle och Gasta Comedy.

  Datum / TID

  Fredag, 15 mars 2024
  Show Kl. 19:00
  Middag Kl. 17:00 till Kl. 19:00
  (I mån av plats)

  Pris

  Entré – 195Kr

  Tacobuffé – 150Kr

  KÖP BILJETT HOS TICKSTER!

  Man kan betala in sig i mån av plats.

  Åldergräns 18 år.

  Restaurang Flying

  Börja kvällen med en grym tacobuffé för enbart 150 kr.

  Alleriger?

  Inga problem, säg till vid bokning så kommer vårt kök laga god och säker mat som passar dig.