Nöjespaket

Nöjespaket med Liljan

Roa dig på nattklubb Liljan och sov gott på Quality Hotel Galaxen! Nu kan du boka nöjespaket hos oss.

Fredagar har Liljan oftast artister/band som spelar. Liljans konsertverksamhet är känd i hela Sverige, en självklar hållplats där Sveriges artistelit stannar för att underhålla dalapubliken. Svenska band som Takida, Stiftelsen, The Hives samt The Sounds och internationella band som Danko Jones, Skid Row samt UFO och Magnum har spelat på Liljan. Kolla in på www.liljan.se så hittar du aktuella konserter.

Checka in på fredag eftermiddag, relaxa i vår bubbelpool och bastu, värm upp på vår After Work och fortsätt sedan till Liljan. Du slipper dessutom stå i kö, då du har en plats på gästlistan! När du inte orkar dansa mer, så sover du gott på Galaxen och njuter av en härlig hotellfrukost.

Lördagar är det nattklubb på Liljan med två dansgolv. Med olika musikinriktningar gör de sitt bästa för alla ska få den absolut bästa upplevelsen.

Checka in på lördag eftermiddag, ta ett dopp i  vår bubbelpool och njut i bastun, ät gott i vår restaurang och fortsätt sedan till Liljan. Du slipper dessutom stå i kö, då du har en plats på gästlistan! Sov sedan gott på Galaxen och ät en lång, härlig frukost

Pris konsertkvällar: 890:-/person och nattklubbskvällar 745:-/person

Då ingår övernattning (del i dubbelrum), fri tillgång till relax Polaris med bubbelpool och bastu, härlig hotellfrukost samt entré till Liljan, där du får gå förbi kön då du står på gästlistan.

Ring och boka på 0243-216100

Välkomna till Galaxen och Liljan!