Massor av aktiviteter för hela familjen!

Prison Island är ett helt unikt fängelseäventyr som just nu sprider sig över världen. Här välkomnas, liten som stor. Samla dina vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Samarbeta och ha fantastiskt kul. Allt är möjligt och kom ihåg – laget vinner alltid över jaget! Hit kommer gammal som ung, liten som stor, idrottslaget, familjefejden och släktträffen. Året om. Likt TV-succén Fångarna på fortet, handlar det om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt.På Prison Island i Borlänge finns allt för en oförglömlig dag. 23 stycken kluriga fängelseceller! Allt är möjligt och bästa laget vinner alltid! Titta in på här!

Eller kanske vill ni besöka trampolinparken Yoump, som är en stor sport och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Explore gravity och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg! Det finns något för hela familjen och man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs. Besök deras hemsida här!

Ett annat tips är Leos Lekland hittar du alltid nya äventyr. Här finns nått för alla. Klätterställningar, en hörna för de allra minsta, bollhav, tunnlar, trampoliner, cyklar, bollkanoner, rutschkanor och mycket mer. Läs mer här!

Vi erbjuder bra boende till bra priser! Ring oss på 0243-216100!