Ensam julgran….

JULKLAPP TILL ALLA / ENSAM JULGRAN SÖKER PAKET

Vi vill tacka ALLA snälla givare som bidragit! Vi har sålt 2013 värdebevis á 50:-! Fantastiskt! Nu har också de som behöver, fått sina julklappar och även lite god julmat! Summan resulterar också i att vi på Galaxen skänker 20130:- till UNICEF och deras jobb mot barn som utsätts för trafficking. Åter igen, ett varmt TACK!

 

För 6:e året i rad har Quality Hotel Galaxen och Hjälptill.nu återigen ett samarbete mellan Ensam julgran söker paket och Julklapp till alla.

Vi har dock tillsammans valt att köra det i ny tappning.

Inför årets jul, kan du som vill bidra, köpa värdebevis á 50:-/styck i hotellreceptionen på Quality Hotel Galaxen. För varje värdebevis som säljs skänker Galaxen 10:- till UNICEF och deras arbete för barn som utsätts för trafficing. Vi kommer för gåvobevisen att köpa julklappar till de barn som är i behov och på så sätt säkerställer vi att barnen får anpassade julklappar. (De som anser sig vara i behov, får fylla i en ansökan så vi vet ålder och kön på barnet.)

Observera att vi är ett kontantfritt hotell, men kort går alldeles utmärkt! Du kan också swisha in din gåva till nr 1233268604 eller till bankgiro 540-9891 (båda går till hjälptill.nu). Märk med ”julklapp”

Är du ett företag som vill bidra med entréer, biobiljetter, godis eller dyligt, vänligen kontakta Martina Bergman på mail: mtina_20@hotmail.com eller ring Marion Salo på 073-5857513 (båda hjälptill.nu) eller Helén Östergren 070-6539900 (Quality Hotel Galaxen)

DET BETYDER SÅLEDES ATT VI INTE TAR EMOT JULKLAPPAR I ÅR.

Vi tackar ödmjukast dig som vill vara med och bidra!