Hotell

Quality Hotel Galaxen har 127 rum och en svit. Alla rum är rökfria och har tillgång till internetuppkoppling. P g a rådande omständigheter är hotellets frukostbuffé någon mindre än normalt. Buffén serveras i Restaurang Flying.

Högst upp i hotellet finns vår relaxavdelning Polaris med bastu, bubbelpool och träningsmöjligheter. Just nu håller vi på att renovera våran relaxavdelning och är därför stängd.


BOKA HOTELLRUM
 (länk till bokning)

Receptionen är bemannad dygnet runt. Hit är du välkommen med frågor eller om du önskar köpa något från vår lobbybar. I lobbyn hittar du också vår gästdator.

Avgiftsbelagd parkering finns i direkt anslutning till hotellentrén 50:-/dygn. Motorvärmarplats 100:-/dygn. Vi har också en elstolpe för dig som har elbil, 100:-/dygn. Garageplats finns i garaget mittemot hotellet 200:-/ dygn. Kan bokas i samband med rumsbokning eller vid ankomst i mån av plats. OBS! Begränsat antal platser. Biljetter hämtas i receptionen.
Gratis parkering finns på andra sidan byggnaden sett från hotellentrén.

OBS! Från 1 augusti 2018 är vi kontantfria. Detta gör vi främst för miljön och för vår säkerhet. Vi tackar för er förståelse!

På Quality Hotel Galaxen finns det kameraövervakning. Ändamålet är att förebygga, bekämpa och utreda brott. Kameror och inspelat material hanteras i ett lokalt tekniskt nätverk utan anslutning mot internet. Inspelat material lagras i 7 dagar. Du kan när som helst begära att få dina sekvenser raderade enligt gällande bestämmelser. Du kan klaga på vår kameraövervakning hos datainspektionen.